logo

Trenutno aktivnih Gostiju: 5 
Hi-fi shop Just sound
TNT - audio

Naslovna Umjetnici
Umjetnici
Umjetnici s kojima smo surađivali:

Babin Vladimir PDF Ispis E-mail
Babin VladimirPrema sudu glazbene kritike pijanist Vladimir Babin (Osijek, 1964.) jedan je od najeminentnijih predstavnika mlađe generacije hrvatskih pijanista. Klavir je diplomirao 1985. godine na osječkom odjelu Muzičke akademije u Zagrebu, u klasi profesora Damira Sekošana.
Više...
 
Gradska glazba Trsat PDF Ispis E-mail

Gradska glazba TrsatGradska glazba “Trsat” – Rijeka osnovana je pol. 1906. g. Jedan od osnivača bio je i istaknuti javni radnik, humanista i povjesničar, a kasnije i župnik franjevačkog samostana na Trsatu, pok. Dr. Andrija Rački.
Raspon Trsatske glazbe je raznolik, a kreće se od raznih koračnica i revijalne glazbe pa sve do svjetskih majstora ozbiljne glazbe.

Više...
 
Haller Ingrid PDF Ispis E-mail

Haller IngridIngrid Haller (r. Jambriško), sopran.
Rođena je u Rijeci gdje živi i umjetnički djeluje. Glazbom se bavi od svoje 9 godine kada započinje sviranje glasovira. Svoje glazbeno školovanje nastavlja na srednjoj glazbenoj školi «I. M. Ronjgov» u Rijeci (teoretski smjer) nakon čega diplomira s odličnim uspjehom na VIII. odjelu tada Pedagoškog (danas Filozofskog) fakulteta u Puli kao profesor glazbene kulture.

Više...
 
Haller Roberto PDF Ispis E-mail

Haller RobertoRoberto Haller, klavir, orgulje i čembalo
Rođen u Rijeci gdje je završio Glazbenu školu glasovira "Ivan Matetić Ronjgov" u klasi prof. Nine Kovačić te je diplomirao kao pijanist na Državnom glazbenom konzervatoriju "Giuseppe Tartini" u Trstu u klasi prof. Lorenza Baldinija.

Više...
 
Kolar Kristina PDF Ispis E-mail

Kolar KristinaKristina Kolar (Peć, 23. kolovoza 1976.), hrvatska mezzosopranistica.
Srednju Glazbenu školu (solo pjevanje) završila je u Rijeci 1997. godine.u klasi prof. Margarete Togunjac. Tijekom školovanja sudjeluje na natjecanjima gdje postiže zapažene rezultate. 1997. na natjecanju neklasičnih komornih sastava u Križevcima osvaja 1. mjesto, a iste godine u Sisku osvaja i 1. mjesto na natjecanju u solo pjevanju.

Više...
 
Kolar Robert PDF Ispis E-mail

Kolar RobertRobert Kolar (Rijeka, 16. listopada 1969.), hrvatski bariton.
Završio je 1992. godine srednjoškolsko glazbeno obrazovanje (solo pjevanje) u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u klasi prof. Margarete Togunjac. Iste godine upisuje studij solo pjevanja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Zdenke Žapčić- Hesky. Već od 1992. aktivni je član "Zagrebačkog opernog studija".

Više...
 
Prašelj Dušan PDF Ispis E-mail

Prašelj DušanDušan Prašelj (Sušak, 19. prosinca 1931.), dirigent, skladatelj i zborovođa
Rođen na Sušaku, gdje je polazio osnovnu i srednju glazbenu školu. Tu je prvi put susreo Ivana Matetića Ronjgova. Taj je susret bitno utjecao na njegov daljnji rad, jer ga je Matetić oduševio za istarsko-primorski glazbeni izraz.

Više...
 
Riječki komorni orkestar PDF Ispis E-mail
Riječki komorni orkestarRiječki komorni orkestar osnovala je 1976. nekolicina glazbenih entuzijasta. Ansambl se sastoji od gudačkog korpusa (15-20 glazbenika) koji čine jezgru kojoj se po potrebi mogu priključiti i drugi glazbenici na puhačkim instrumentima.
Više...
 
Ostvarili smo suradnju i s... PDF Ispis E-mail
  • Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Rijeka
  • Collegium musicum Fluminense
  • Mješoviti pjevački zbor "Jeka primorja"
  • Nelli Manuilenko - primadona
  • Stjepan Hauser - čelist
  • Ivanica Lovrić - sopran
  • Vanja Zelčić - sopran
 


random9.jpg


Copyright © Tonski studio Crescendo 2009.